Jämlikhetsresan lanserar blogg om jämlikhetsarbete

Jämlikhetsresan lanserar blogg om jämlikhetsarbete

Jämlikhetsresan har startat en blogg om jämlikhetsarbete. Vill ni arbeta med jämlikhet i er organisation, men vet inte hur ni ska komma i gång? Vad är egentligen jämlikhet, och vad innebär det att arbeta med det i praktiken? Den typen av frågor tar vi upp och besvarar. Bloggen kommer att fyllas med massor av handfasta tips och inspiration för alla som är nyfikna på att utveckla jämlikhet i sin organisation. Vi som skriver på bloggen ingår i Jämlikhetsresans team och har lång och bred erfarenhet av att arbete med jämlikhet och mångfald i olika organisationer och i olika länder.

Bloggen är på engelska och du hittar den på www.equalityjourney.eu/blog.

Trevlig läsning!

Om författaren

Charlotte Ovesson administrator

Charlotte designar kartläggningar, konstruerar enkäter, genomför intervjuer och observationsstudier, analyserar data och presenterar resultatet på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Hon håller även utbildningar om jämlikhet, statistik och den spännande skärningspunkten där dessa möts.