Webbinarium om inkluderande medlemsrekrytering

Trinambai har tillsammans med Kompetenscenter Idéburna Malmö tagit fram webbinariet Vilken förening är ni idag – och vilken förening vill ni vara? som är baserat på Trinambais böcker Medlemsmodellen och Inkluflera.

Webbinariet riktar sig till föreningar som är intresserade av att hitta nya strategier för att värva medlemmar och bredda sin medlemsrekrytering. Att tänka inkluderande är nödvändigt för att medlemmar ska känna sig välkomna i föreningen. Vad innebär inkluderande medlemsrekrytering i praktiken? Hur kan ni arbeta för att bli tillgängliga för fler?

För att få tillgång till webbinariet köper du ett exemplar av Inkluflera genom Trinambais hemsida. Sedan får du länken och lösenordet i bekräftelsemejlet. Även alla prenumeranter av Trinambais nyhetsbrev har fått tillgång till webbinariet.