Ny Facebookgrupp om jämlikhet och statistik

Ny Facebookgrupp om jämlikhet och statistik

Är du intresserad av statistik ur ett jämlikhets- och jämställdhetsperspektiv? Jag har tillsammans med Medida startat Facebookgruppen Räkna med jämlikhet! där alla nyfikna och intresserade är välkomna att vara med.

Undrar du vad det finns för data över ditt ämne? Funderar du över svårigheterna att mäta diskriminering? Vill du ha hjälp med att tolka en rapport? Eller har du andra frågor och funderingar vad gäller mätande och statistik i jämlikhetsfrågor? I så fall är det här gruppen för dig.

Om författaren

Charlotte Ovesson administrator

Charlotte designar kartläggningar, konstruerar enkäter, genomför intervjuer och observationsstudier, analyserar data och presenterar resultatet på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Hon håller även utbildningar om jämlikhet, statistik och den spännande skärningspunkten där dessa möts.