Ny bok: Starka tillsammans

Ny bok: Starka tillsammans

I höst släpps boken Starka tillsammans: tjugoen nulägesbilder av civilsamhället. Boken är en antologi med bidrag av olika folkrörelseprofiler. Vad har hänt i civilsamhället de senaste tio åren? Hur ser framtiden ut? Hur vill vi att framtiden ska se ut? Dessa frågor undersöker författarna utifrån sina olika erfarenheter och perspektiv.

Boken kommer att lanseras på Trinambais jubileumsfest den 11 oktober på Världsbiblioteket i Stockholm. Du är varmt välkommen på festen. I entréavgiften ingår ett exemplar av boken, en matig buffé och du får mingla med författarna. Anmäl dig till festen här.

Om författaren

Charlotte Ovesson administrator

Charlotte designar kartläggningar, konstruerar enkäter, genomför intervjuer och observationsstudier, analyserar data och presenterar resultatet på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Hon håller även utbildningar om jämlikhet, statistik och den spännande skärningspunkten där dessa möts.